Üzletpolitika

Pontos, rugalmas, hatékony, megbízható, minőségi! Ezek a kulcsszavak jellemzik legjobban üzletpolitikánkat, ezekkel az elvekkel támogatjuk Megbízóinkat az optimális pénzügyi stratégia kidolgozásában.
A törvényi előírásoknak megfelelően mindegyik munkatársuk rendelkezik Pénzügyi Felügyelet hatósági engedéllyel, ami önmagában is elegendő garancia partnereinknek, ugyanakkor az Adósok részére is hiteles tájékoztatást biztosít a megállapodás lehetőségeiről, vagy éppen a szankcionálásról. Ezt a tudást rendszeres időközönként megtartott továbbképzések egészítik ki.

Partnereink megbecsülését gyors, pontos és rugalmas ügyintézéssel, hatékony call-center üzemeltetésével vívtuk ki.

A Credit Line Group Kft. legnagyobb előnye a versenytársaihoz képest a több forrásból beszerzett információ hasznosítása és a megfelelő konzekvencia beépítése a követeléskezelési eljárásba. Az ügykezelési menet kezdetektől fogva a hazai jogszabályokra épülve a belföldi faktorálás specializációira fektet hangsúlyt. Ez az eredetiség nem csak az ügykezelési módokban (soft, hard, személyes, stb.) jelenik meg, hanem abban a szellemiségben is, mely a cégvezetést  jellemzi. A vállalat a versenytársakhoz képest rendhagyó irányítási elveket mondhat magáénak, melyeknek köszönhetően a hazai munkáltatók körében is irigylésre méltó – a behajtási területen egyedülálló  - 92 %-os munkavállalói elégedettséggel büszkélkedhet. (2011)

A sajátos szerkezeti felépítésnek, valamint a rugalmas, dinamikus munkairányításnak köszönhetően képesek vagyunk nagy létszámú call centerrel egyedi (speciális) Megbízói igények kielégítésére rendkívül hatékonyan és gyorsan.